Doek van uw markiezen vervangen?

Vraag vrijblijvend een prijsopgave!

Vul het aanvraagformulier in en u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte. Het is niet noodzakelijk om alles in te vullen. Wij kunnen u adviseren en komen voor het plaatsen altijd zelf meten. Of bel +31 (0) 610133952 en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Afmetingen
Geef aan welke breedte en welke uitval uw markiezen moeten hebben en vul het aantal in dat u van elk nodig heeft.
1 - Breedte
1 - Uitval
1 - Aantal
2 - Breedte
2 - Uitval
2 - Aantal
3 - Breedte
3 - Uitval
3 - Aantal
4 - Breedte
4 - Uitval
4 - Aantal
Het inmeten van uw markies kunt u in veel gevallen eenvoudig zelf verrichten. Er zijn wel een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Wij hebben de volgende richtlijnen voor u opgesteld.

Breedte: de standaard regel betreft; breedte kozijn + 20cm. Het markiesprofiel met afwerkband, zowel hardhouten markiezen als aluminium markiezen, hebben een breedte van ongeveer 7cm. Zodoende houdt u aan beide zijden 3 cm muur tussen het kozijn en de markies over, voldoende om scheuren tijdens het boren te voorkomen.

Uitval: hoogte van uw kozijn delen door 2 en vervolgens vermeerderen met 20cm. De markies komt als het ware iets meer dan tot over de helft van uw raam te hangen. Hierdoor zal het merendeel van de zon inval geweerd worden.
Schilderen
Extra info
Deze prijsopgave is geheel vrijblijvend. Wij komen altijd bij ulangs om alles na te meten.

Nog vragen neem gerust contact op: +31 (0) 610133952 Of vul uw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.