Modellen Markiezen

Bij MarkiezenOutlet kunt u terecht voor haast alle markies modellen. Wij leveren niet uitsluitend onderstaand modellen maar ook modellen met een vast frame, ideaal voor winkelpanden. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.


"Naast de standaard markies modellen kunnen wij ook maatoplossingen ontwerpen en uitvoeren"


MarkiezenOutlet fabriceert twee soorten markies modellen. Deze modellen zijn: Standaard Model en het Petmodel.

Standaard Model

In de meeste situaties voldoet een standaard markies model perfect. Dit model is alle mogelijke maten verkrijgbaar. Aanpassingen aan dit model zijn ook mogelijk. Buitendraaiende ramen kunnen nog gewoon worden geopend. Verder zorgt dit model dat aan alle zijde de zon optimaal wordt geweerd.


Pet Model

Het Petmodel vormt als alternatief voor het standaard model. Bij een standaard model is de werkhoogte gelijk aan de uitval. Het petmodel daarentegen heeft een andere frameopstelling waardoor de werkhoogte altijd kleiner is dan de uitval. Dit model is hierom uitermate geschikt voor situaties die een hogere doorloop hoogte vereisen. U kunt denken aan: uw raam bevindt zich direct aan de straatkant of aan de zijkant waar u uw auto wenst te parkeren. Ook is dit model uitermate geschikt wanneer u waarde hecht aan vrij uitzicht.

Persoonlijk advies +31 (0)6-10133952