Vraag vrijblijvend een prijsopgave

Doek vervangen

Vul het contactformulier vrijblijvend in - het is niet noodzakelijk alles in te vullen. Wij kunnen u adviseren en komen voor het plaatsen altijd zelf meten. Of bel +31 (0) 610133952 en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Maak een keuze / Afmetingen

Breedte 1:

Uitval 1:

Breedte 2:

Uitval 2:

Breedte 3:

Uitval 3:

Breedte 4:

Uitval 4:

Het inmeten van uw markies kunt u in veel gevallen eenvoudig zelf verrichten. Er zijn wel een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Wij hebben de volgende richtlijnen voor u opgesteld.

Breedte: de standaard regel betreft; breedte kozijn + 20cm. Het markiesprofiel met afwerkband, zowel hardhouten markiezen als aluminium markiezen, hebben een breedte van ongeveer 7cm. Zodoende houdt u aan beide zijden 3 cm muur tussen het kozijn en de markies over, voldoende om scheuren tijdens het boren te voorkomen.

Uitval: hoogte van uw kozijn delen door 2 en vervolgens vermeerderen met 20cm. De markies komt als het ware iets meer dan tot over de helft van uw raam te hangen. Hierdoor zal het merendeel van de zon inval geweerd worden.

Maak een keuze / Schilderen

Ik heb een aluminium frame

Ik heb een houten frame, schilderen doe ik zelf

Ik heb een houten frame, schilderen door MarkiezenOutlet

Vragen en/of opmerkingen


Persoonlijk advies

+31 (0) 610133952

Deze prijsopgave is geheel vrijblijvend. Wij komen altijd bij ulangs om alles na te meten.

Nog vragen neem gerust contact op: +31 (0) 610133952 Of vul uw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Uw gegevens
© Copyright 2017 MarkiezenOutlet Disclaimer | Privacy | Policy | Sitemap | Colofon