De kwaliteit van het markiezen frame is erg belangrijk met betrekking tot de levensduur van uw markies

Vraag gerust naar de mogelijkheden

Bel +31 (0) 610133952
of neem contact op

De kwaliteit van het markiezen frame
is erg belangrijk met betrekking tot de
levensduur van uw markies

Vraag gerust naar de mogelijkheden

Bel +31 (0) 610133952
of neem contact op

Frame

Bij MarkiezenOutlet kunt u zowel kiezen uit hardhouten en aluminium frames. Wat uw keuze ook is, wij zorgen voor de beste kwaliteit.


Maatvoering

dikte 18 mm x 60 mm breed

Houten frame

De houten frames worden vervaardigd van Meranti hardhout en de hoeken worden verbonden middels een Festool domino verbinding. Deze duurzame verbindingstechniek in combinatie met een sterke lijm verzekerd het frame van een lange levensduur. De latten worden middels RVS (RAL 9010) scharnieren aan elkaar verbonden. Daarnaast wordt het frame vakkundig afgewerkt door alle hoeken af te ronden. Ook de zijkant van de latten worden afgerond. Verder is het voor de levensduur van een houten markies van belang dat ten alle tijden het houtwerk goed is beschermd tegen weersinvloeden. Dankzij ons uniek verfsysteem zijn de houten markiezen goed beschermd voor een lange periode. In plaats van standaard verf, maken wij gebruik van verf afkomstig uit de bootindustrie. Deze verf verkleurt niet en zorgt voor een uitzonderlijke goede bescherming.

Maatvoering

dikte 15 mm × 55 mm breed

Aluminium frame

Ook het aluminium frame van MarkiezenOutlet onderscheidt zich op basis van materiaal gebruik en bevestigingstechniek. Het gehele frame bestaat uit aluminium onderdelen, zo ook de hoekstukken en scharnieren. De aluminium frames zijn leverbaar in vier kleuren; wit (9010), creme (9001), Ivoor (1015), Groen (6009). De onderdelen worden middels onze unieke verbindingstechniek aan elkaar verbonden. Dankzij deze verbindingstechniek ziet u geen popnagels of schroeven uitsteken, dit is niet alleen optisch gezien mooier maar voorkomt op ten duur ook schuurplekken in het doek.

Persoonlijk advies

+31 (0) 610133952

of neem contact op

Vrijblijvende Prijsopgave >

© Copyright 2017 MarkiezenOutlet Disclaimer | Privacy | Policy | Sitemap | Colofon